Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  PeoplesHost broken links Phillip J. 525 0 7/9/2016 11:13:02 AM
Phillip J.
  Form Wizard - Submission Data issue elessa 482 3 5/23/2016 2:08:39 PM
Joe Audette
  last release failed upgrade massimiliano 513 1 4/27/2016 7:24:32 AM
Joe Audette
  Feed manager failing to display some mojoPortal feeds Crispin 5027 4 3/28/2016 12:35:44 PM
Crispin
  /eletter/LetterSubscribers.aspx Not Working as Expected TTI 735 5 2/24/2016 2:31:04 PM
Joe Davis
  FormWizardPro multiple file uploads foz604020 571 0 2/23/2016 4:01:08 AM
foz604020
  image gallery thumbnails not aligned massimiliano 554 0 2/11/2016 1:47:27 PM
massimiliano
  500 error from webresourcehandler.axd after content added to the page Michael.Hohensee1 5319 2 2/4/2016 11:24:41 AM
Michael.Hohensee1
  EncryptedTicket error bypassed didier 530 0 2/3/2016 9:58:28 AM
didier
  Redirected to old path after renaming page nightly 642 1 2/1/2016 9:12:29 AM
Joe Davis
  error with iframe mbarrette 445 0 12/18/2015 10:49:15 PM
mbarrette
  No Parent Page List tylertrotter 535 0 12/17/2015 10:14:45 AM
tylertrotter
  500 error after update on 12/6 thisisoli 537 1 12/7/2015 8:43:33 AM
Joe Audette
  ‘Clear Text’ to ‘Encrypted’ password format SFC John Gately 702 4 12/4/2015 1:18:21 PM
Joe Audette
  Member List Paging TTI 462 1 11/9/2015 10:11:43 AM
TTI
  mojoportal in not running Martor 575 2 11/8/2015 3:29:40 PM
Martor
  Member List Pager TTI 447 0 10/30/2015 2:07:12 PM
TTI
  Application pool problems Chris Quinn 501 5 10/15/2015 12:58:08 PM
Crispin
  CKEditor - cannot view source using Edge browser Crispin 667 5 10/4/2015 3:00:15 PM
Crispin
  301 redirect problem on "general settigs" mic.ciotti@live.com 389 1 10/3/2015 11:18:03 AM
mic.ciotti@live.com