Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Unpulish publish and then unpublish page does not remove indexed document properly fgohil 858 1 10/17/2013 3:43:01 PM
Joe Audette
  Newsletter Administration - Failure on viewing subscribers links D'Hag 1059 2 10/16/2013 8:53:44 AM
D'Hag
  Email or Username on Sign-in is Case-Sensitive D'Hag 948 3 10/16/2013 8:52:18 AM
D'Hag
  Image upload problem Ken Evans 769 4 10/14/2013 5:01:01 PM
Ken Evans
  Can't add questions to a Poll Ken Evans 758 4 10/14/2013 3:10:41 PM
Ken Evans
  Wireframe links broken Ken Evans 756 2 10/14/2013 2:11:51 PM
Ken Evans
  Content Administrator no rights to see Member List Crispin 826 1 10/11/2013 2:01:18 PM
Joe Audette
  Security Tab Displays When it Shouldn't computer.eight 759 1 10/11/2013 1:11:08 PM
Joe Audette
  IE 10 Login Problem 405 Server Error (Cannot login) SJUSE 1463 2 10/11/2013 3:51:58 AM
SJUSE
  form wizard pro and IE8 IDI 799 2 10/10/2013 1:06:14 AM
IDI
  Form Wizard Pro Notifications Fail D'Hag 917 3 10/9/2013 1:55:46 PM
D'Hag
  Error on adding new page peterskillman 647 3 10/9/2013 11:24:20 AM
peterskillman
  New Blog (after upgrade) error - The file '/blog XXX rss.aspx' does not exist leopedrini 777 3 10/5/2013 4:12:57 PM
Joe Audette
  Can not upload any files using Shared Files module after upgrade to 2.3.9.7 praleigh 778 1 10/4/2013 3:09:00 PM
Joe Audette
  Friendly URL not working capouk 939 5 10/4/2013 2:39:56 PM
Joe Audette
  Form Wizard Pro 2.6.1.2 issues Jamie E 2238 2 10/1/2013 4:17:56 PM
Jamie E
  problem with login hamidzebel63 9244 20 9/30/2013 1:34:48 PM
Christian ALLEMAND
  Form Wizard Pro - browse submissions error Eric Stoffers 849 6 9/28/2013 3:22:41 PM
Eric Stoffers
  Menu not visible on Multiple Site gofrancis 676 0 9/27/2013 7:08:04 PM
gofrancis
  Form Wizard Pro - upload error Eric Stoffers 945 4 9/27/2013 6:55:17 PM
Eric Stoffers