Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Meta Content Profile and Meta Elements in HTML5 CrispinF 1074 0 7/4/2014 9:19:20 AM
CrispinF
after upgrade to 2.4.0.3 now have site setting error digitaliway 1163 3 6/30/2014 1:38:00 PM
Joe Audette
Exception: WebForms UnobtrusiveValidationMode requires a ScriptResourceMapping for 'jquery' dadams 1602 4 6/29/2014 2:59:17 PM
dadams
Blog: error on creating or editing posts CrispinF 1338 1 6/29/2014 2:14:04 PM
Joe Audette
Error when viewing Expired Posts Sandy@HH 1543 5 6/26/2014 7:16:22 AM
Joe Audette
Top level menu unclickable not working. lmullan 1625 5 6/25/2014 10:31:00 AM
Joe Audette
Sending Mail is not working in server side but working in local system Swetha Kumari 6615 1 6/24/2014 2:19:43 PM
Joe Davis
CKeditor doesn't appear for IE 11 Karl Harrison 2493 2 6/20/2014 4:14:30 AM
Karl Harrison
Bug when I try to edid Expired Posts in blog alexei.x 1429 2 6/20/2014 12:28:25 AM
Sandy@HH
Sending Mail is not working in server side but working in local system Swetha Kumari 1333 0 6/16/2014 4:59:29 AM
Swetha Kumari
New file uploader and IE9 Jamie E 5369 20 6/13/2014 10:40:43 AM
Karl Harrison
UsingjQueryHintsOnRegisterPage Fell runner 3387 2 6/11/2014 3:30:32 PM
Joe Audette
Table inside of the CKeditor computer.eight 1403 3 5/30/2014 1:45:06 PM
computer.eight
Shared Files Delete doesn't delete the file IDI 1093 1 5/29/2014 4:38:14 AM
IDI
Page Body CSS Class not working on Blog supporting pages Joe Davis 1877 1 5/22/2014 3:23:28 PM
Joe Audette
video that plays when page loads using java-module and colorbox, but only ad ADMIN mic.ciotti@live.com 1623 5 5/22/2014 6:34:07 AM
mic.ciotti@live.com
Bug with search control in 2.4.0.3 Robbie Krieger 1134 1 5/20/2014 3:51:00 PM
Joe Audette
Sign in module on the same page as a Form Wizard Pro form computer.eight 1256 2 5/20/2014 2:40:23 PM
computer.eight
Last post date/time in forums? Crispin 1976 2 5/19/2014 8:29:35 AM
Joe Audette
Mobile Kit Pro 2 blowing when no Forms Pro? CrispinF 1794 2 5/15/2014 12:25:08 PM
Joe Audette