Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Version 2.2.3.6 with mono-xsp2 1.2.4: Directory not found Rene Mayrhofer 4700 5 9/24/2007 2:39:52 PM
Joe Audette
ERROR - parameter's type doesn't match cached paramters YESChandana 3676 3 9/14/2007 9:30:54 AM
Joe Audette
new user register error zafer 3205 2 9/13/2007 2:20:00 PM
zafer
install problem v2.2.3.8 mssql glenravenmzb 3329 1 9/12/2007 4:40:00 PM
Joe Audette
Possible Medium Trust Issue ksayre 3899 2 9/5/2007 8:23:56 AM
ksayre
Permissions Problem? Rob H 2980 2 9/2/2007 8:59:28 AM
Rob H
MojoPortal on RealValueHosting servers Tomasz Cieplak 2994 4 9/2/2007 8:52:10 AM
Joe Audette
Initial Installation Setup Error: XML Parsing Error: no element found ksayre 7065 12 8/31/2007 3:15:40 PM
ksayre
Remote SQL Server Installation M0le 4921 7 8/29/2007 2:56:32 PM
Joe Audette
SqlException accessing mojoPortal Setup xjade 3581 3 8/28/2007 6:45:27 PM
xjade
Parse error on installation jplatter 3163 2 8/27/2007 5:48:08 PM
jplatter
go-daddy "not allowed by the security policy" DaleEMoore 10285 3 8/20/2007 7:08:37 AM
Joe Audette
PolicyException, cannot load assembly Mono.Data.Sqlite on hosted server federico 7115 2 8/18/2007 5:36:11 PM
federico
go-daddy "Could not load file or assembly" DaleEMoore 5339 0 8/16/2007 8:09:02 PM
DaleEMoore
Setup - Weird XML error progrmr 3075 2 8/15/2007 12:14:16 PM
progrmr
Second Site does not work after upgrading to 2.2.3.8 amano 3130 4 8/15/2007 6:59:57 AM
amano
Poll Feature SQL Scripts error. Asad Samarian 3160 2 8/12/2007 11:57:30 AM
Asad Samarian
New Install - mp_SiteFolder_Exists Error Aaron W 3478 7 8/11/2007 10:30:23 PM
tjwise
/setup/default.aspx stays empty BertHerngreen 8522 22 8/10/2007 4:35:57 PM
federico
NullreferenceException with SQLite chris_at 3642 2 8/8/2007 2:09:45 PM
chris_at