Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Postgresql mp_galleryimages_insert issue VinnyRun 2922 2 5/21/2008 8:15:49 AM
Joe Audette
  HttpException (0x80004005) trying to use pgsqlreleasefiles VinnyRun 5646 4 5/21/2008 8:10:29 AM
Joe Audette
  InnoDB error on 2.2.5.4 Update using MySQL howebr 3163 3 5/15/2008 3:39:28 PM
Joe Audette
  Clueless about where to start lostgirl 2758 6 5/11/2008 7:24:02 PM
lostgirl
  New Installation on Brinkster.com howebr 3640 2 5/7/2008 4:31:04 PM
howebr
  Problem with HtmlContent Tiago Jesus 3152 2 5/4/2008 3:49:02 PM
Tiago Jesus
  sqlconnectionstring y_dehghan 2883 1 5/4/2008 1:27:37 PM
Joe Audette
  About 3CreateStoredProcedures.sql in PostgreSQL 8.3.1 Romulo 2519 2 4/28/2008 9:33:54 AM
Romulo
  Initial Welcome Text Caused Unhandled Exception? ScMojo 3541 1 4/24/2008 7:45:34 AM
Joe Audette
  New Image Gallery? ScMojo 2621 4 4/22/2008 1:57:14 PM
ScMojo
  Can i use mojo portal as alternative to monodevelop?? komal38 2584 1 4/21/2008 6:12:02 PM
Joe Audette
  Parser Error: Assembly System.Web.Extensions not found inschenjoer 3598 6 4/18/2008 12:26:46 PM
inschenjoer
  Install issues using RPMs FunkyPenguin 2416 2 4/11/2008 7:42:29 AM
FunkyPenguin
  Feature Dropdown On Content Editor Page Is Empty arosca 2655 2 4/9/2008 4:36:54 PM
arosca
  Rich Text Editor using C:\WINDOWS\TEMP - System.UnauthorizedAccessException subflux 4181 6 4/7/2008 11:12:11 AM
Joe Audette
  Possible problem with latest version 2.2.5.2 roofman 2749 3 4/6/2008 6:25:03 AM
Joe Audette
  ERROR ON INSTALL2.2.4.5 hebiziyu 3440 9 4/1/2008 2:33:30 PM
ulu
  Forum --> NeatHTML Not Found DeadlyAccurate 3043 3 3/28/2008 2:51:02 PM
DeadlyAccurate
  Timeout expired during installation agetroe22 3097 3 3/26/2008 2:21:57 PM
agetroe22
  Deploying to discountasp.net; having problems DeadlyAccurate 3448 4 3/26/2008 2:04:33 PM
Joe Audette