Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Upgrade to 2.3.2.9 + To many errors vpfm.mail 2373 1 11/16/2009 6:16:00 AM
vpfm.mail
Installation to 1&1 hosting provider bfisel 3173 4 11/13/2009 6:11:55 AM
Joe Audette
SQL AZURE Connection problems after adding some modules supremestar 5081 8 11/11/2009 9:48:27 AM
Joe Audette
Install on intranet site jabrix88 4351 7 11/11/2009 9:46:27 AM
Joe Audette
Where to download the release version of mojoportal ? Hanzie 2566 4 11/11/2009 9:00:25 AM
Joe Audette
Clean Install - No Editors Appear or Work! ksuvalk 2456 2 11/11/2009 8:56:25 AM
Joe Audette
Removal of setup folder retroviz 2397 9 11/7/2009 1:22:42 PM
Joe Audette
Log error: System.Web.HttpException: Type mojoPortal.Web.AdminUI.PageSettingsSaved not found williamgyoder 3232 7 11/7/2009 12:14:32 PM
williamgyoder
Security Risk / Medium Trust grumbirky 7029 10 11/6/2009 8:39:45 AM
Joe Audette
Newsletter function Helmaaar 6134 28 11/5/2009 2:02:22 PM
Helmaaar
Change the website address marxyl22 3372 8 11/5/2009 5:20:59 AM
Joe Audette
Could not load type 'mojoPortal.Web.UI.Pages.SiteHome'. ksuvalk 2774 3 10/29/2009 5:43:53 PM
ksuvalk
Blog error durring install maedmagor 2994 3 10/27/2009 11:34:12 AM
maedmagor
issue installing via WPI rwideman 6290 14 10/24/2009 1:30:07 PM
rwideman
Contact Form email help coxylaad 4489 10 10/20/2009 7:16:24 AM
coxylaad
Problem with asp.net subsite in a virtual folder mojoPortalElf 2714 2 10/20/2009 6:51:25 AM
mojoPortalElf
Dumbest, most basic question... ddoutel 2474 6 10/19/2009 4:20:19 PM
ddoutel
update from 2.3.0.4 to 2.3.1.9 pgsql - field not found error lgauton 2219 1 10/18/2009 3:09:13 PM
Joe Audette
Web Store Problem on MSSQL and MySQL tompa 2333 1 10/15/2009 12:07:07 PM
tompa
Columns messed up superdave144 1880 1 10/13/2009 12:19:52 PM
superdave144