Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Problem migrating MojoPortal andydkelly 2843 2 3/28/2011 6:11:50 AM
andydkelly
Can't find the database andydkelly 2726 3 3/25/2011 5:20:14 AM
Joe Audette
user does not have permission to alter the database schema Rick Treharne 3638 1 3/24/2011 1:57:41 PM
Joe Audette
How to display multiple locations on Google Map? Penguin360 2714 2 3/23/2011 6:20:59 PM
Rick Hubka
Login fail in multiple site installation Totem 1835 2 3/18/2011 5:01:11 PM
Totem
mojo and nopcommerce abhi_dba 2696 1 3/18/2011 12:25:50 PM
Rick Hubka
I'm running .NET 4...but the error messages indicate I'm not rjgoodman 6104 8 3/15/2011 3:17:41 PM
rjgoodman
'root element is missing' error when running setup paiman 2376 1 3/15/2011 5:23:20 AM
paiman
Installation via Microsoft Web App Gallery mAce 2629 5 3/13/2011 12:14:45 PM
Joe Audette
I would like to add a custom... mschlaudraff 2197 2 3/12/2011 7:58:01 PM
mschlaudraff
Page not Found Ramesh 2111 1 3/11/2011 7:12:32 AM
Joe Audette
Having an issue getting Telerik Editor working... mschlaudraff 2897 7 3/8/2011 1:22:46 PM
Joe Audette
Upgrade from really old version keef 2425 5 3/7/2011 7:12:58 AM
DaleEMoore
2.3.3.2 Setup Issues philcr 3298 4 3/6/2011 6:05:45 AM
Joe Audette
Multiple Sites produce Collection is Read Only Error cbegg50 2277 1 3/6/2011 5:48:07 AM
Joe Audette
Installation Help hungwai.lim 1731 0 3/2/2011 2:26:00 AM
hungwai.lim
Unable to install using WPI mike@fnesse.com 2767 4 3/1/2011 4:43:38 PM
mike@fnesse.com
This configuration section cannot be used at this path. ShaoChan 17421 4 3/1/2011 2:03:41 PM
ShaoChan
Mojo portal appl pool cagliostro 2433 2 3/1/2011 12:43:25 PM
cagliostro
Login failed zheltonozhskiy 4220 3 2/26/2011 11:24:04 AM
Joe Audette