Installing & Upgrading

Post here for help with installing or upgrading mojoPortal pre-compiled release packages. When posting in this forum, please provide all relevant details. You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Post here for help with installation of mojoPortal pre-compiled release packages

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.

You may also want to review the installation or upgrading documentation.

If you have questions about using the source code or working with mojoPortal in Visual Studio, please post in the Developer forum.

Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Multiple Application Pools crippsy 2135 2 10/24/2011 11:15:06 AM
crippsy
Error accessing site settings when machinekey is updated BobM 1839 3 10/24/2011 7:39:15 AM
Joe Audette
problem with https:// Chuck 5047 8 10/22/2011 10:58:25 AM
Joe Audette
Sites disapeared from Site List rogo 2514 8 10/19/2011 3:56:46 PM
Joe Audette
How can i configure newsletter for Persian website? teta 1991 4 10/13/2011 2:18:50 PM
teta
Default Document lmullan 2575 2 10/13/2011 12:30:38 PM
lmullan
2-3-7-0 Mono version? ins 2366 4 10/13/2011 6:43:08 AM
Joe Audette
Upgrade problem Anette 2181 3 10/12/2011 4:12:50 AM
Anette
Machine Key Phill 2092 1 10/11/2011 1:12:57 PM
Phill
server error has occurred nijo 14176 21 10/11/2011 11:40:29 AM
Asad Samarian
Subdomain and Google Webmaster Tools agentkc 1595 0 10/11/2011 10:29:24 AM
agentkc
"null" after installing the latest version upd cagliostro 2610 1 10/9/2011 8:53:38 AM
Joe Audette
Windows authentication not working sbrown813 2282 1 10/7/2011 8:41:48 AM
Joe Audette
Intranet installation - JQuery loading problem Leandro 3069 3 10/5/2011 12:31:51 PM
Leandro
Configuration error with mysql database baycom 2515 2 10/2/2011 1:54:27 PM
Joe Audette
problema with installation on ARVIXE ver 2.3.6.7 mic.ciotti@live.com 2423 3 10/2/2011 1:18:44 PM
mic.ciotti@live.com
Invalid object name 'tempdb.dbo.ASPStateTempApplications'. M2r4Miller 8527 1 9/30/2011 9:37:07 PM
M2r4Miller
Use Email for Login cannot be changed larryeisenstein 1450 1 9/29/2011 2:37:12 PM
larryeisenstein
Configuration Error - Application error when trying to browse site - 500.19 - Help chorse 21278 32 9/29/2011 10:42:12 AM
chorse
exception when i upload a file Pablogrind 2139 1 9/29/2011 6:31:43 AM
Joe Audette