Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  LastModUserGuid field not be updated when updating HTML content chen2liang4 2020 3 4/24/2009 10:43:16 AM
Joe Audette
  Missing objects in 2-3-0-1-mssqlreleasefiles ? Diego Mora 2021 2 4/23/2009 9:46:39 AM
Diego Mora
  Site error trying to preview letter template Alexander V. Yushchenko 2095 1 4/22/2009 8:47:53 AM
Joe Audette
  when i rearrange the tabs , the home page content got deleted or changed abhishek 2007 1 4/21/2009 8:11:21 AM
Joe Audette
  Exception trying to install mojoportal with web platform installer with MSSQL 2000 Alexander V. Yushchenko 2677 1 4/21/2009 5:55:18 AM
Joe Audette
  Bug(?) with IE 8.0 in Shared Files rdpinkerton 2929 6 4/20/2009 9:46:42 AM
Joe Audette
  FileManager shows no names on Opera 9.64 McZosch 2475 2 4/19/2009 5:57:37 AM
Joe Audette
  forum crash if user will change email Magnetic_dud 1786 0 4/17/2009 4:24:29 PM
Magnetic_dud
  text missing with internet explorer Magnetic_dud 4742 6 4/17/2009 12:31:59 PM
Magnetic_dud
  "New Site" checking eslachance 2246 5 4/17/2009 9:46:34 AM
Joe Audette
  very little bug in comment notification Magnetic_dud 2141 4 4/17/2009 6:37:55 AM
Magnetic_dud
  Rating = 0 Magnetic_dud 1863 3 4/15/2009 3:59:38 PM
Magnetic_dud
  remove user-role nasser.man 1684 0 4/15/2009 12:56:35 AM
nasser.man
  Error after force content versioning. Asad Samarian 2131 1 4/13/2009 3:18:56 PM
Joe Audette
  No success sending email using gmail smtp server alabatarseh 4224 3 4/13/2009 4:57:51 AM
Joe Audette
  site and app_masterpages mixed up DutchBoy 1991 0 4/12/2009 4:33:51 PM
DutchBoy
  Error: 'document.getElementById(...)' is null or not an object cpuandme 3377 1 4/12/2009 6:39:38 AM
Joe Audette
  site static module nasser.man 2279 4 4/10/2009 7:00:58 AM
nasser.man
  mono version Juliano Barbosa 3077 6 4/8/2009 5:42:07 AM
Joe Audette
  Problem in admin skin css with my custom skin abhishek 2411 0 4/7/2009 1:22:58 AM
abhishek