Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  First Install issue with MySql on win32 mojoportal 2.3.0.4 Alexei 2054 1 6/20/2009 5:40:37 AM
Joe Audette
  Publish Web Site issue Alexei 2518 1 6/20/2009 5:37:52 AM
Joe Audette
  Product List - Web Store. macias_orlando@hotmail.com 1947 1 6/19/2009 9:19:45 AM
Joe Audette
  Some Index Builder Error Slaven Brumec 2155 3 6/19/2009 7:51:39 AM
Joe Audette
  SharedFiles: Download problem with non-english file name Matthew 2795 2 6/18/2009 1:03:08 AM
Matthew
  Issues - Upload Images / Mojo portal / requestdetailed macias_orlando@hotmail.com 2779 0 6/17/2009 6:06:24 AM
Joe Audette
  Site Admin - Minimum Password Non-Alphanumeric Characters Required default to 'ad' drollins 3024 3 6/16/2009 2:38:35 PM
Joe Audette
  Contact Form details not in generated message jschram 1788 1 6/16/2009 2:21:25 PM
Joe Audette
  npgslqhelper davidgdean 2200 1 6/16/2009 5:07:14 AM
Joe Audette
  German letters in admin-page Klaus Aengenvoort 2098 1 6/12/2009 8:07:15 AM
Joe Audette
  Image description not displaying in the Image Gallery JessD 2263 1 6/12/2009 8:02:27 AM
Joe Audette
  Left and right panels are inconsistent with generating css class names. hitsuji 1923 1 6/12/2009 6:07:41 AM
Joe Audette
  Was working then -> Server Application Unavailable -now? Hoppy 2407 2 6/12/2009 6:07:14 AM
Hoppy
  Empty comments Magnetic_dud 2135 5 6/12/2009 5:14:33 AM
Magnetic_dud
  Module Setting Name davidgdean 2121 1 6/11/2009 5:47:48 AM
Joe Audette
  max pool size was reached abionale 4955 1 6/11/2009 5:11:34 AM
Joe Audette
  possible mono sitemenu bug evert 2548 3 6/10/2009 4:15:13 AM
evert
  WebStore: offer detail shows wrong currency symbol and separators Diego Mora 2293 1 6/9/2009 12:46:51 PM
Joe Audette
  Offer administration - adding second product fails pleitch 2243 3 6/8/2009 7:49:02 AM
Joe Audette
  forum last post date is incorrect sometime. Asad Samarian 1876 1 6/7/2009 10:23:58 AM
Joe Audette