Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Smtp problems sending mail... VcDeveloper 2467 4 7/16/2009 8:40:28 AM
Joe Audette
  Changing to userID login problem!.... VcDeveloper 1993 2 7/14/2009 10:30:30 AM
VcDeveloper
  No success sending email in Mono trishohara 5631 14 7/14/2009 4:35:30 AM
trishohara
  NullReferenceException on HtmlEdit.aspx postback, among others COCPORN 1635 0 7/11/2009 5:30:35 PM
COCPORN
  Failed to load viewstate giotto24 4296 4 7/10/2009 2:13:51 PM
msullivan
  NewsLetter Save Error macias_orlando@hotmail.com 1782 1 7/10/2009 1:00:56 PM
Joe Audette
  Shared Library Module reporting the following error: Beldwin Cabrera 2248 3 7/9/2009 10:23:19 AM
Joe Audette
  Member List search doesn't see last names kevinD 2023 1 7/9/2009 9:39:57 AM
Joe Audette
  Blog's Add post feature fails on GoDaddy Jeffrey Bernt 3461 6 7/8/2009 1:42:43 PM
Jeffrey Bernt
  Keep alive terminates w3wp process Finnur 3368 1 7/8/2009 8:57:23 AM
Joe Audette
  Portal dont' show updates untill iisreset nad MOJO integration dzenb 2081 2 7/8/2009 8:39:55 AM
Joe Audette
  Webstore sitemap not working Magnetic_dud 2187 3 7/7/2009 7:30:30 AM
Joe Audette
  LinkModule's "X" Button mjohn 2558 2 7/5/2009 8:02:29 PM
mjohn
  link features can't be searched? mjohn 1913 1 7/5/2009 5:44:09 AM
Joe Audette
  2.3.0.10 Emails are not sent in Windows Server 2003 Magnetic_dud 4254 2 7/3/2009 11:02:20 AM
Magnetic_dud
  Where is PageTitleFormatName in 2.3.1.0? Nux 2076 1 7/3/2009 8:50:41 AM
Joe Audette
  UseKeepAlive config not working. amurtinho 2209 2 7/2/2009 5:39:43 AM
Joe Audette
  The AspNet-Menu-WithChildren menu error on the IE6 june17 1801 0 6/30/2009 12:54:10 AM
june17
  Sqlite's AddModuleDefinition mjohn 1998 1 6/29/2009 5:47:02 AM
Joe Audette
  Post a Comment Show a Error in the Blog macias_orlando@hotmail.com 7892 0 6/29/2009 5:05:03 AM
Joe Audette