Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Multiple URLs in one line not handled by CSSHandler Todd Hansen 1223 1 12/9/2014 9:43:45 AM
Joe Audette
"Open in New Window" doesn't work Todd Hansen 1280 2 12/5/2014 2:39:33 PM
Joe Audette
excludefromrecentcontent not affected by ispublished in blog Stephen Gould 844 0 11/25/2014 10:13:43 AM
Stephen Gould
Error when uploading files Dominique 1217 1 11/21/2014 7:33:43 AM
Joe Audette
RootRoot Xak Tacit 1273 3 11/16/2014 7:43:08 AM
Joe Audette
html tags displayed after entering blog comment ABM 1337 6 11/13/2014 11:48:39 PM
ABM
Share Files problems after upgrade lofator 1200 7 11/13/2014 3:09:46 PM
lofator
Sign In Module feature - no Login Failed message tim.mccausland 1245 3 11/13/2014 1:34:58 PM
Joe Audette
NeatHtml error: unrecognized browser Diego Mora 1604 6 11/13/2014 4:21:56 AM
Diego Mora
Mobile Kit Pro - Artifacts Xak Tacit 1539 5 11/13/2014 12:21:37 AM
Xak Tacit
mobile kit installation mic.ciotti@live.com 1102 4 11/7/2014 7:40:02 AM
Joe Audette
class="txterror" property is missing for CheckBox List item under Survey shira 1013 0 11/4/2014 3:19:26 AM
shira
Accessing Blog settings results in a HttpParseException error Yves 967 4 10/24/2014 9:39:24 AM
Joe Audette
eventcalendar Pro in home page IDI 990 1 10/22/2014 12:36:40 PM
Joe Audette
eventcalendar pro and pencil or other IDI 1287 4 10/22/2014 9:22:08 AM
IDI
Upgrade to 2.4.0.4 error with MySql alexei.x 1078 2 10/15/2014 12:33:09 AM
alexei.x
Microsoft security bulletin MS14-057 Jamie E 925 0 10/14/2014 3:43:54 PM
Jamie E
Link with anchor in a Forum - scroll stay at the top and it is impossible to see the menu Eduardo Montes 978 0 10/7/2014 11:59:43 AM
Eduardo Montes
Feed Manager bug ABM 1068 5 10/4/2014 2:49:17 PM
ABM
After install Mobile Pro IE starting to give errors... mschlaudraff 1053 1 9/28/2014 10:26:51 AM
Joe Audette