Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Upload images to a gallery errors out alexander.yaremchuk 2307 3 5/24/2010 3:59:28 AM
alexander.yaremchuk
  Add new page problem alexander.yaremchuk 1889 4 5/24/2010 3:59:14 AM
alexander.yaremchuk
  Breadcrum bug Jan 1956 2 5/20/2010 2:05:55 PM
Jan
  SQLiteException on Add Blog page Daimond 2449 1 5/20/2010 1:33:00 PM
Joe Audette
  Blog Post topdog 1874 1 5/20/2010 9:28:25 AM
Joe Audette
  HTML Content: Hyperlinks don't work in Slideshow of Elements Diego Mora 6323 6 5/19/2010 8:15:20 AM
mschlaudraff
  Page name special character error Eric Stoffers 1973 1 5/19/2010 6:50:29 AM
Joe Audette
  User Time Zone David Allen 2131 2 5/19/2010 6:26:54 AM
David Allen
  CSS not rendering when using multiple skins TJ 2339 2 5/18/2010 8:17:50 AM
TJ
  compatibility with Artisteer Pietro 2298 3 5/17/2010 5:08:16 AM
Joe Audette
  File Manager upload not overwriting existing file steve1 1665 0 5/13/2010 5:48:34 PM
steve1
  Accents Ricki 2587 6 5/13/2010 6:30:01 AM
Joe Audette
  Order of modules in panes topdog 1738 0 5/13/2010 6:29:30 AM
topdog
  Slow loading of slides shows content wrong Lars Rathje 2469 5 5/12/2010 3:13:45 PM
Lars Rathje
  Timezone Bug davidgdean 2046 1 5/12/2010 2:42:46 PM
Joe Audette
  Facebook Like button shirlyleibo 2975 0 5/12/2010 3:41:24 AM
shirlyleibo
  Port Mapping Riana 1820 0 5/12/2010 12:12:43 AM
Riana
  I somehow messed up the overlays - need help please bluebke 2184 2 5/11/2010 7:31:34 PM
bluebke
  No rating when paging through blog - successive try = error 500 Magnetic_dud 2359 2 5/11/2010 5:24:13 PM
Magnetic_dud
  Error on Installation eozen 1834 1 5/11/2010 2:04:08 PM
Joe Audette