Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Unable to upload image by using CKEditor on Internet Explorer. IGK 399 0 2/6/2015 6:52:11 AM
IGK
  Feed manager choking on a blog Crispin 599 1 2/5/2015 12:22:19 PM
Joe Audette
  File upload issue after upgrade - FileService.js ssajkovic 677 6 2/4/2015 5:15:21 AM
ssajkovic
  Forum images - not visible foz604020 424 0 2/3/2015 8:06:20 AM
foz604020
  Failed Rating louisp 411 0 1/28/2015 8:10:37 PM
louisp
  Event Calendar Date foz604020 446 0 1/27/2015 4:57:06 AM
foz604020
  Form Wizard Pro Error pappajohn 558 2 1/21/2015 2:53:30 PM
pappajohn
  Editing the site under a shared SSL domain Rostbif 515 1 1/18/2015 7:37:14 AM
Joe Audette
  little bug/improvement on shared files mic.ciotti@live.com 580 2 1/16/2015 8:10:42 AM
Joe Audette
  jCrop width and height not working tylertrotter 606 4 1/13/2015 12:33:37 PM
tylertrotter
  Tiny MCE does not load Dominique 604 1 1/13/2015 9:38:16 AM
Joe Audette
  Closing CKEditor dialog in the blog scrolls the content to the top dadams 568 4 1/6/2015 5:13:20 PM
dadams
  Custom CSS class field not saved in Formwizard Pro instruction block filip.beunens 514 0 12/26/2014 9:36:43 AM
filip.beunens
  page not found and 404 mic.ciotti@live.com 507 1 12/21/2014 6:45:06 AM
mic.ciotti@live.com
  404 error mic.ciotti@live.com 543 3 12/20/2014 8:15:28 AM
mic.ciotti@live.com
  Users cannot log on - no error message gfitch 739 3 12/18/2014 1:56:56 PM
gfitch
  Searching for content with a colon returns no results Robbie Krieger 626 1 12/17/2014 8:31:32 AM
Joe Audette
  Problems starting website Paul van Eijk 488 2 12/16/2014 5:36:38 PM
Paul van Eijk
  Server Error Has Occurred NTSBDC 1354 16 12/14/2014 8:04:18 PM
Joe Davis
  Multiple URLs in one line not handled by CSSHandler Todd Hansen 642 1 12/9/2014 9:43:45 AM
Joe Audette