Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Form Wizard Pro and Slider Question Karl Harrison 1252 2 2/13/2017 4:45:05 PM
Karl Harrison
Multiple Search Results because of Photo Gallery evolvecreativegroup 1085 1 2/7/2017 2:18:50 PM
Isaac Hall
Image description not display kok 1052 1 10/20/2016 11:37:30 PM
kok
Anyone Having trouble with the Google Maps API Key ckemp03 1110 0 7/12/2016 3:10:07 PM
ckemp03
PeoplesHost broken links Phillip J. 1288 0 7/9/2016 11:13:02 AM
Phillip J.
Form Wizard - Submission Data issue elessa 1365 3 5/23/2016 2:08:39 PM
Joe Audette
last release failed upgrade massimiliano 1202 1 4/27/2016 7:24:32 AM
Joe Audette
Feed manager failing to display some mojoPortal feeds Crispin 6164 4 3/28/2016 12:35:44 PM
Crispin
/eletter/LetterSubscribers.aspx Not Working as Expected TTI 1784 5 2/24/2016 2:31:04 PM
Joe Davis
FormWizardPro multiple file uploads foz604020 1332 0 2/23/2016 4:01:08 AM
foz604020
image gallery thumbnails not aligned massimiliano 1194 0 2/11/2016 1:47:27 PM
massimiliano
500 error from webresourcehandler.axd after content added to the page Michael.Hohensee1 6128 2 2/4/2016 11:24:41 AM
Michael.Hohensee1
EncryptedTicket error bypassed didier 1226 0 2/3/2016 9:58:28 AM
didier
Redirected to old path after renaming page nightly 1393 1 2/1/2016 9:12:29 AM
Joe Davis
error with iframe mbarrette 1132 0 12/18/2015 10:49:15 PM
mbarrette
No Parent Page List tylertrotter 1124 0 12/17/2015 10:14:45 AM
tylertrotter
500 error after update on 12/6 thisisoli 1207 1 12/7/2015 8:43:33 AM
Joe Audette
‘Clear Text’ to ‘Encrypted’ password format SFC John Gately 1670 4 12/4/2015 1:18:21 PM
Joe Audette
Member List Paging TTI 1043 1 11/9/2015 10:11:43 AM
TTI
mojoportal in not running Martor 1255 2 11/8/2015 3:29:40 PM
Martor