Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Incomplete Logging in System Log Diego Mora 1217 1 2/8/2012 8:50:12 AM
Joe Audette
  Form Wizard Pro - delete orphan responses Jamie E 1376 2 2/7/2012 10:44:03 AM
Jamie E
  Problem after install of 2-3-8-1 pleitch 1664 3 2/7/2012 4:45:24 AM
pleitch
  bug in ForumThread.cs weijun 1190 3 2/6/2012 7:32:18 AM
Joe Audette
  Bug in mp_Users_SelectSearchPage procedure? Ngo Hung 1121 1 2/6/2012 7:29:16 AM
Joe Audette
  Exception page shown when login with wrong userid Ngo Hung 1407 2 2/5/2012 11:27:41 AM
Ngo Hung
  Contact form display issue in IE wilkimatt 4148 10 2/5/2012 3:27:52 AM
wilkimatt
  Problem with portal:Subscribe control Joe Davis 1496 3 2/4/2012 11:54:08 AM
Joe Audette
  Content was injected by html paragraph tag when the content is editing in the editor. glacie.lynn 1244 1 2/3/2012 1:12:09 PM
Joe Audette
  Bug in DBForum.cs weijun 1292 1 2/3/2012 8:41:48 AM
Joe Audette
  Images disappear from Blog Excerpt after upgrading to 2.3.8.1 Diego Mora 1659 4 2/2/2012 3:04:53 PM
Diego Mora
  Image Gallery Upload Error: Maximum request length exceeded Diego Mora 2517 1 2/2/2012 12:14:13 PM
Joe Audette
  Avatar image bugs when deploy mojoPortal in virtual directory under website Ngo Hung 1476 3 2/1/2012 7:53:37 PM
Ngo Hung
  Content Administrator security problem Jamie E 1413 5 2/1/2012 2:35:33 PM
Joe Audette
  Problem sending mail through MojoPortal 2.0 contactform strobosch 2141 1 2/1/2012 1:40:18 PM
Joe Audette
  Image Cropping not working when deploy mojoPortal in virtual directory under website Ngo Hung 1397 1 1/31/2012 12:31:41 PM
Joe Audette
  Expanding Root Page in Browse Parent Page Selection not working tkarafon 1508 2 1/30/2012 11:47:27 AM
tkarafon
  Cannot sign in after upgraded to V2.3.8.1 Stone 1681 7 1/30/2012 8:25:39 AM
Joe Audette
  Different skin for a single topic in a forum Magnetic_dud 1341 2 1/30/2012 7:20:35 AM
Magnetic_dud
  Moving blog feature to a new page breaks rss and individual blog links Marc Beacom 1423 2 1/29/2012 8:51:13 PM
Marc Beacom