Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
URL Routing not functional Matthias Labsch 1735 2 8/22/2012 4:49:17 AM
Matthias Labsch
Error When Updating Pages mmcfarlane 2495 3 8/21/2012 7:18:13 AM
Webmaster
Mojo 2.3.9.0 and TinyMCE 3.5.4 bug tim.mccausland 1773 3 8/20/2012 4:03:26 PM
tim.mccausland
Error on Updating Page Webmaster 1480 1 8/20/2012 3:45:25 PM
Joe Audette
lot of problems on site with subsites migration to 2390 mic.ciotti@live.com 1396 1 8/17/2012 5:01:12 AM
mic.ciotti@live.com
SharedFile feature prevents uploads at a certain number of pdf files peterskillman 1722 1 8/16/2012 8:20:22 AM
Joe Audette
Only admins can unsubscribe from forum notifications Antonio Salazar 1751 2 8/10/2012 12:51:12 PM
Antonio Salazar
Error when updating pages mmcfarlane 2303 3 8/9/2012 3:19:34 PM
mmcfarlane
Layout Bug Found After Upgrading From 2.3.8.5 to 2.3.9.0 Stone 3751 10 8/7/2012 2:29:43 PM
Joe Audette
Facebook Comments on Blog superdave144 2120 6 8/7/2012 12:07:05 PM
superdave144
Publishing error kok 2588 6 8/6/2012 10:33:49 PM
kok
Blog - Selective Publishing edit link Isaac Hall 1797 2 8/6/2012 5:30:24 PM
Isaac Hall
Analytics Error after Upgrade David Allen 1806 2 8/6/2012 1:31:22 PM
David Allen
Server Error in '/' Application while Saving Site Settings Diego Mora 16150 13 8/6/2012 6:31:13 AM
Joe Audette
Site search not working, index files not created vsi-spencer 2550 6 8/3/2012 1:34:00 PM
vsi-spencer
FormatException: Input string was not in a correct format.-and fix patrick_weaver 2564 0 8/3/2012 12:22:20 PM
patrick_weaver
Azure - Bing Search not working with new azure account key Warner 2215 3 7/30/2012 11:29:33 AM
Joe Audette
Page List and Add/Edit Pages Removed for Role Administrators Danielle 1868 3 7/27/2012 8:53:42 AM
Joe Audette
Repeated class names on doPostBack Isaac Hall 1721 1 7/24/2012 9:22:36 AM
Joe Audette
Unable to load page when logged in pierpont 2040 1 7/23/2012 1:34:50 PM
Joe Audette