Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Problem with invalid blog rss url Svein-Martin Holt 1896 6 8/31/2012 4:15:48 AM
Svein-Martin Holt
  Event Calendar Pro Bug - Register Link Appears when Site Registration Disabled tkarafon 1392 1 8/30/2012 9:42:43 AM
Joe Audette
  Cannot sign in or sign up in my site duynguyenhn 2851 4 8/27/2012 3:38:11 PM
Joe Audette
  Skin Images not accessible on log out aschonbe 1720 4 8/27/2012 2:10:31 PM
aschonbe
  URL Routing not functional Matthias Labsch 1494 2 8/22/2012 4:49:17 AM
Matthias Labsch
  Error When Updating Pages mmcfarlane 2091 3 8/21/2012 7:18:13 AM
Webmaster
  Mojo 2.3.9.0 and TinyMCE 3.5.4 bug tim.mccausland 1525 3 8/20/2012 4:03:26 PM
tim.mccausland
  Error on Updating Page Webmaster 1296 1 8/20/2012 3:45:25 PM
Joe Audette
  lot of problems on site with subsites migration to 2390 mic.ciotti@live.com 1198 1 8/17/2012 5:01:12 AM
mic.ciotti@live.com
  SharedFile feature prevents uploads at a certain number of pdf files peterskillman 1456 1 8/16/2012 8:20:22 AM
Joe Audette
  Only admins can unsubscribe from forum notifications Antonio Salazar 1493 2 8/10/2012 12:51:12 PM
Antonio Salazar
  Error when updating pages mmcfarlane 1914 3 8/9/2012 3:19:34 PM
mmcfarlane
  Layout Bug Found After Upgrading From 2.3.8.5 to 2.3.9.0 Stone 3242 10 8/7/2012 2:29:43 PM
Joe Audette
  Facebook Comments on Blog superdave144 1711 6 8/7/2012 12:07:05 PM
superdave144
  Publishing error kok 2274 6 8/6/2012 10:33:49 PM
kok
  Blog - Selective Publishing edit link Isaac Hall 1518 2 8/6/2012 5:30:24 PM
Isaac Hall
  Analytics Error after Upgrade David Allen 1549 2 8/6/2012 1:31:22 PM
David Allen
  Server Error in '/' Application while Saving Site Settings Diego Mora 14566 13 8/6/2012 6:31:13 AM
Joe Audette
  Site search not working, index files not created vsi-spencer 2227 6 8/3/2012 1:34:00 PM
vsi-spencer
  FormatException: Input string was not in a correct format.-and fix patrick_weaver 2256 0 8/3/2012 12:22:20 PM
patrick_weaver