Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Inserts some scripts in the page - Looks like Skype. Guruprasad 3795 7 1/15/2013 10:52:56 PM
Guruprasad
  LESS mixin guards Isaac Hall 1593 1 1/15/2013 7:01:44 AM
Joe Audette
  SiteGUID unexpected during site re-setup Igor145 936 0 1/13/2013 8:20:14 AM
Igor145
  Error if try to remove contact module Flavio61 1918 3 1/10/2013 9:33:07 AM
Joe Audette
  Twitter module not working on 2.3.6.5 Marco Minerva 1351 2 1/8/2013 5:21:34 PM
Kent Muller
  Form Wizard Pro :: clicking "Settings" link returns error TRIAD-Next Level 1529 9 1/8/2013 3:28:08 PM
TRIAD-Next Level
  Image paths in .LESS Isaac Hall 1182 1 1/7/2013 4:30:20 PM
Joe Audette
  301 Redirects returning 404 Errors TRIAD-Next Level 1114 1 1/4/2013 1:54:36 PM
Joe Audette
  Installing mojoportal into Window Azure ioriyong 1649 5 1/3/2013 5:13:37 PM
Joe Audette
  Site Statistics Panel Problem buyonaut 1264 2 12/27/2012 4:48:58 AM
buyonaut
  Registration Redirect davidgdean 5348 10 12/26/2012 6:03:02 AM
Joe Audette
  Form Wizard Pro hsindrup 1254 4 12/20/2012 5:04:53 PM
hsindrup
  Fresh Installation causing server errors. CraigT 5475 31 12/20/2012 7:01:33 AM
CraigT
  After adding a link in List/Links a white page come up. Foppa 929 0 12/19/2012 5:58:54 PM
Foppa
  Site Analytics Pro Ken Van Gilbergen 1251 5 12/19/2012 1:51:39 PM
Ken Van Gilbergen
  Error when add post to blog Foppa 1474 3 12/19/2012 9:51:19 AM
Joe Audette
  Shared files - Ordering foz604020 1106 1 12/19/2012 8:32:24 AM
Joe Audette
  Problem with Blog module shoule@medbuy.ca 3304 4 12/18/2012 5:58:20 PM
Igor145
  301 Redirect issue Jamie E 1194 1 12/18/2012 2:11:33 PM
Joe Audette
  upgraded to latest version... lmullan 3180 28 12/11/2012 3:23:12 PM
lmullan