Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Failed registration causes newsletter options to appear CrispinF 1811 1 2/17/2013 11:08:48 AM
Joe Audette
  Blog Post error after upgrade Vicki Huston 4418 20 2/15/2013 12:40:23 PM
Joe Audette
  Bing alternate search exception wloeffler 1601 2 2/14/2013 10:24:06 AM
wloeffler
  Content workflow bug for non admins Crispin 1079 1 2/14/2013 7:55:31 AM
Joe Audette
  No Skin set for fresh Install Joe Vago 1337 2 2/13/2013 3:30:00 PM
Joe Audette
  Expired Blog Posts Being Included in Category Count Danielle 1070 2 2/11/2013 12:26:43 PM
Danielle
  User Registration Error uchirico 1072 2 2/7/2013 10:07:39 AM
uchirico
  Images with transparent background Flavio61 1522 6 2/4/2013 12:50:18 PM
Flavio61
  Forum - url link for RSS is incorrect VAntico 1072 1 2/1/2013 11:00:39 AM
Joe Audette
  Publishing draft content - bad prompt Crispin 1162 4 1/31/2013 11:40:52 AM
Crispin
  Newsletters - blank subject problem Ian Rogerson 1089 2 1/31/2013 8:16:17 AM
Ian Rogerson
  Postback on pagemenu in tree view breaks content CrispinF 1156 2 1/30/2013 10:42:26 AM
CrispinF
  App_Data missing from 2.3.9.4 SQLCE Package skruk 965 1 1/29/2013 2:59:08 PM
Joe Audette
  jQuery UI 1.9.0 Elijah Fowler 1772 8 1/28/2013 1:49:26 PM
Joe Audette
  SqlCE error publishing a blog comment Charles Flatt 1263 1 1/28/2013 10:19:00 AM
Joe Audette
  Problem posting new page from Windows Live Writer Crispin 5425 2 1/27/2013 5:19:25 PM
Crispin
  The Search folder in Business.Webhelpers is missing? John S 1240 2 1/25/2013 6:03:45 PM
John S
  Globalisation in Invoice pro crippsy 1392 6 1/24/2013 7:34:01 AM
crippsy
  No search box for forums on mobile device kittymcooper 1129 1 1/23/2013 2:55:06 PM
Joe Audette
  Unable to add a link inside NOFRAMES tag dkreviews 1472 2 1/22/2013 1:54:09 PM
dkreviews