Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Problems with SSL wekempf 3166 1 4/13/2005 2:51:54 AM
Joe Audette
Image Gallery and International Settings Francesco 3047 1 4/12/2005 1:22:22 PM
Joe Audette
skmMenu Sub Menu Items Class gimped 4602 3 4/10/2005 2:55:06 AM
Joe Audette
Register page must go in http if SSL is not available Francesco 3282 2 4/7/2005 1:52:43 PM
Joe Audette
rss aggregator error Aaron King 3578 5 4/4/2005 1:02:19 PM
Joe Audette
content pane selector not working Aaron King 3092 2 3/29/2005 1:01:30 PM
Aaron King
Blog Comments formatting Joe Audette 2982 1 3/26/2005 3:55:09 AM
Joe Audette
bug in forum paging Joe Audette 2978 0 3/24/2005 11:53:37 AM
Joe Audette
multiple sites upgrade not working Aaron King 3467 9 3/21/2005 8:03:35 AM
Joe Audette
javascript xml error in html editor image upload Aaron King 6153 9 3/16/2005 11:54:25 AM
Joe Audette
Gallery Paging Joe Audette 2734 0 2/26/2005 4:23:53 AM
Joe Audette
non standard ports Joe Audette 3061 2 2/20/2005 9:52:03 AM
Joe Audette
Home Page is not "Home" Luke Bradley 3742 2 2/20/2005 4:41:48 AM
Joe Audette
Bug in un-moderated forum Joe Audette 3345 1 2/19/2005 10:20:51 AM
Joe Audette
Blog Comment Count doesn't decrement on delete Joe Audette 3020 1 2/16/2005 1:51:31 PM
Joe Audette
Picture Upload in HTML WYSIWYG doesn't work Joe Audette 3535 1 2/16/2005 1:35:04 PM
Joe Audette
Troels Richter help Joe Audette 3278 6 2/14/2005 12:40:07 PM
Joe Audette
MSSQL create script Dave Joyner 4064 1 2/11/2005 1:08:29 AM
Joe Audette
Blog RSS Feed broken Joe Audette 3486 1 12/11/2004 4:41:52 AM
Joe Audette
Bug deleting last post in a thread Joe Audette 3485 1 11/28/2004 12:00:40 PM
Joe Audette