Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  PageLaout.aspx ContentPane key bad Petr Antos 3208 3 8/20/2005 11:11:20 AM
Joe Audette
  BlogModule.ascx Feedback(x) link ignores ConfigKey Petr Antos 3354 1 8/20/2005 11:03:04 AM
Joe Audette
  CultureUSA mistyped key Petr Antos 3259 2 8/20/2005 8:14:34 AM
Petr Antos
  Failed to add file mojoportal\Web\Data\Style\halloween.css: object of the same name already exists TJ Fontaine 3629 6 8/19/2005 4:44:54 PM
Joe Audette
  Images not loading in the documentation site Cesar Mello 2839 2 8/16/2005 2:20:27 PM
Joe Audette
  File Manager names uploaded files incorrectly Todd Stone 3244 3 8/10/2005 1:29:51 PM
Joe Audette
  Bug Adding Roles in MySQL version Joe Audette 2947 1 8/10/2005 1:22:05 PM
Joe Audette
  Added Category didn't show up. Philip Geer 3146 1 8/10/2005 1:21:23 PM
Joe Audette
  Cosmedic - Leading Space in hyperlinks Todd Stone 3073 2 8/10/2005 1:14:52 PM
Joe Audette
  BlogArchiveView is not showing any matching results when using PostgreSQL Todd Stone 2867 2 8/10/2005 1:14:25 PM
Joe Audette
  Add Blog Francesco 3319 2 8/7/2005 12:48:31 PM
Joe Audette
  Can only edit posts on the main page Joe Audette 2947 0 8/4/2005 1:41:35 PM
Joe Audette
  Formatting in editor doesn't match formatting displayed on page Dean Brettle 2999 2 7/16/2005 6:39:17 AM
Joe Audette
  Search not works Francesco 3549 3 7/13/2005 5:36:39 AM
Francesco
  Error trying Member List Jan Hussaarts 2765 1 7/12/2005 1:12:53 AM
Jan Hussaarts
  Title on blog entry page is unformatted Dean Brettle 3025 2 7/11/2005 5:26:46 PM
Dean Brettle
  File upload doesn't work in mono 1.1.8 Joe Audette 4398 6 7/11/2005 4:52:01 PM
Joe Audette
  mojoPortal And mono Juliano Barbosa 3227 2 7/10/2005 6:22:39 AM
Joe Audette
  Roles and Permissions Caching Issue Todd Stone 3310 4 7/9/2005 6:19:56 AM
Joe Audette
  Register Link appears in /Secure/Login.aspx when it shouldn't Todd Stone 3457 1 7/9/2005 5:54:02 AM
Joe Audette