Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Small HTML issue with "Tweet This" in blog Jamie E 1024 1 1/15/2014 11:20:09 AM
Joe Audette
UseSameContentFolderForRelatedSiteMode Diego Mora 999 2 1/13/2014 12:32:55 PM
Joe Audette
Event Calendar Pro - Cannot edit start/end times Lillnor 874 4 1/13/2014 10:52:32 AM
Joe Audette
internet explorer 11 log in failure massimiliano 6642 15 1/12/2014 2:31:47 PM
Joe Audette
Form Wizard Pro - Question Aliases Unchangeable shaungeisert 865 1 1/10/2014 1:27:48 PM
Joe Audette
Problem with m4a blog attachment Crispin 1357 8 1/10/2014 1:18:25 PM
Joe Audette
Blog: minor bug with avatar display Crispin 991 3 1/8/2014 12:55:02 PM
Joe Audette
Firebird database setup error savornicesei 2526 4 1/5/2014 4:24:16 PM
savornicesei
System.IndexOutOfRangeException: MemberCount gofrancis 2671 18 12/26/2013 1:38:38 PM
Joe Audette
Demo site not accessible Swati Bhatia 976 4 12/23/2013 11:41:27 PM
Swati Bhatia
WLW blog posting - a couple of issues with categories Crispin 1488 2 12/23/2013 2:21:05 AM
Crispin
Special Character in an uploaded file computer.eight 900 1 12/18/2013 9:45:18 AM
Joe Audette
Form Wizard Pro - Custom Form Submission Handler Not Fired shaungeisert 942 2 12/17/2013 5:10:18 PM
Shaun3180
Form Wizard Pro - Override Submit Button Text not working kkrueger 1242 4 12/6/2013 3:08:36 PM
kkrueger
Problem uploading new file (started this morning) leopedrini 3097 20 12/5/2013 11:06:59 AM
Joe Audette
IE11 and CKEditor problems Crispin 1088 6 12/3/2013 7:53:36 AM
Crispin
Problem with add a new post in blog in Persian culture Sadegh Samarian 10847 2 12/3/2013 4:07:25 AM
Sadegh Samarian
Forum unsubscribe link doesn't work Crispin 1042 1 11/22/2013 11:06:48 AM
Joe Audette
File upload errors D'Hag 1225 4 11/19/2013 3:04:40 PM
D'Hag
CKEditor stripping attributes from HTML div tag John S 900 2 11/15/2013 3:08:20 PM
John S