Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
Home page does not display content panes correctly if query string is not present Jason Moye 2965 4 6/2/2006 3:22:22 PM
Scott Ward
Null reference in blog feedback post Jelle Hissink 3029 1 5/25/2006 1:32:23 PM
Joe Audette
Virtual sites, "User that can edit content:" list wrong... Richard Bourque 3055 5 5/23/2006 1:26:54 PM
Joe Audette
Unable to register new user bbeoj 3522 3 5/18/2006 2:28:47 PM
Joe Audette
html content editor won't edit. Richard Bourque 3668 3 5/16/2006 1:56:34 AM
Richard Bourque
Add/Edit Page João Pereira 4748 6 5/15/2006 2:04:26 PM
Joe Audette
Add new user -error Ivan Curak 3099 1 4/21/2006 1:48:13 AM
Joe Audette
admin pages don't work in additional sites Jason Moye 3384 3 4/9/2006 4:42:10 PM
Jason Moye
Website URL link displayed as HTML source in Forum sigs in 1.0.1. Dean Brettle 3010 0 4/6/2006 4:32:01 PM
Dean Brettle
Html content Francesco 3123 2 3/31/2006 4:59:17 AM
Francesco
UserProfile page rendering terminates early jaebird 3609 6 3/22/2006 6:26:01 PM
jaebird
DBNull When editing module settings Mike Elwell 3794 3 3/17/2006 4:23:23 AM
Aaron King
New Page as title for all pages after edit Aaron King 3564 3 3/14/2006 3:38:15 AM
Joe Audette
ssl configuration Aaron King 3622 1 2/25/2006 2:54:17 AM
Joe Audette
The categories didn't get saved when posting a new BLOG entry under postgresql Philip Geer 3860 9 2/23/2006 2:43:02 AM
Joe Audette
Image Gallery Uploading Difficulty Craig Cody 3898 6 2/22/2006 3:42:08 PM
Craig Cody
Problem with special signs: a </system.web> issue Alexander Orlov 3553 1 2/19/2006 2:43:25 PM
Joe Audette
Forum Notifications Bernhard Herzog 3823 1 2/17/2006 1:32:15 PM
Joe Audette
Apache 1.3 Juliano Barbosa 3179 2 2/16/2006 4:39:15 AM
Juliano Barbosa
Can not run mp with xsp.exe on Debian Linux: Web.config issue + patch Alexander Orlov 5024 3 2/7/2006 4:54:16 PM
Joe Audette