Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Error moving module to different page.. most recent svn update Aaron King 3223 2 6/20/2006 4:31:49 PM
Aaron King
  Error moving module order on a given page. Unresponsive Aaron King 3324 1 6/20/2006 4:08:42 PM
Joe Audette
  InvalidCastException Error in PageSettings.aspx Todd Stone 3552 4 6/15/2006 4:54:55 PM
Romulo
  Problem with some characters Ivan Curak 5368 10 6/6/2006 10:46:40 PM
Tomas Houska
  Home page does not display content panes correctly if query string is not present Jason Moye 2711 4 6/2/2006 3:22:22 PM
Scott Ward
  Null reference in blog feedback post Jelle Hissink 2761 1 5/25/2006 1:32:23 PM
Joe Audette
  Virtual sites, "User that can edit content:" list wrong... Richard Bourque 2705 5 5/23/2006 1:26:54 PM
Joe Audette
  Unable to register new user bbeoj 3232 3 5/18/2006 2:28:47 PM
Joe Audette
  html content editor won't edit. Richard Bourque 3283 3 5/16/2006 1:56:34 AM
Richard Bourque
  Add/Edit Page João Pereira 4307 6 5/15/2006 2:04:26 PM
Joe Audette
  Add new user -error Ivan Curak 2807 1 4/21/2006 1:48:13 AM
Joe Audette
  admin pages don't work in additional sites Jason Moye 2985 3 4/9/2006 4:42:10 PM
Jason Moye
  Website URL link displayed as HTML source in Forum sigs in 1.0.1. Dean Brettle 2734 0 4/6/2006 4:32:01 PM
Dean Brettle
  Html content Francesco 2934 2 3/31/2006 4:59:17 AM
Francesco
  UserProfile page rendering terminates early jaebird 3248 6 3/22/2006 6:26:01 PM
jaebird
  DBNull When editing module settings Mike Elwell 3407 3 3/17/2006 4:23:23 AM
Aaron King
  New Page as title for all pages after edit Aaron King 3246 3 3/14/2006 3:38:15 AM
Joe Audette
  ssl configuration Aaron King 3378 1 2/25/2006 2:54:17 AM
Joe Audette
  The categories didn't get saved when posting a new BLOG entry under postgresql Philip Geer 3560 9 2/23/2006 2:43:02 AM
Joe Audette
  Image Gallery Uploading Difficulty Craig Cody 3658 6 2/22/2006 3:42:08 PM
Craig Cody