Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Object reference not set.... in WebStore gpearson100 2879 7 10/12/2008 6:12:14 AM
Joe Audette
  sqllite "Invalid ConnectionString format for parameter \"defaultdblocation\" namzat 7816 2 10/11/2008 1:29:05 PM
namzat
  mojoRating control problem with latest build gpearson100 2619 2 10/8/2008 9:10:31 AM
gpearson100
  Problems with users changing password ldctaylor 3843 7 10/6/2008 11:25:28 AM
ldctaylor
  Thumbnails not in order when browsing images in Image Gallery. MrKelly 2634 5 10/3/2008 3:22:40 PM
Joe Audette
  web store louisp 3594 3 9/29/2008 6:37:21 AM
Joe Audette
  General suggestions NoiZZ 2167 1 9/26/2008 10:31:47 AM
Joe Audette
  Shared Files Bug cbae 2307 5 9/24/2008 3:13:46 PM
Joe Audette
  MyPage new content bug mandel 2397 2 9/24/2008 5:40:36 AM
mandel
  Paste From Word Problem Mike Gillson 2522 4 9/23/2008 10:48:16 PM
Mike Gillson
  Error when I try to use blog or forum mojouser101 5521 15 9/23/2008 4:11:58 PM
mojouser101
  ? about blogs gpearson100 2440 2 9/23/2008 2:33:03 PM
gpearson100
  error on setup page gpearson100 2522 5 9/20/2008 8:20:04 AM
Joe Audette
  Parser error in poll module vwaic 3547 1 9/20/2008 4:58:08 AM
Joe Audette
  problem on host jaber1361 2444 2 9/17/2008 11:55:16 PM
jaber1361
  Problem with search in German McZosch 4779 10 9/15/2008 10:20:03 AM
McZosch
  Browse Server on sub/2nd site M0le 2351 1 9/9/2008 7:38:30 AM
Joe Audette
  Event Calander ashian 5981 17 9/8/2008 1:53:10 PM
Asad Samarian
  Remember Login issue cbae 2476 2 9/2/2008 1:58:33 PM
cbae
  mojoportal\Web\Setup\applications\mojoportal-core\SchemaUpgradeScripts\mssql\2.2.7.1.config error Kenneth Haugland 2330 1 9/1/2008 4:20:11 PM
Joe Audette