Bug Reports

This is the place to report bugs and get support. When posting in this forum, please always provide as much detail as possible.

Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum, do not report it as a bug.

This is the place to report bugs and get support

When posting in this forum, please try to provide as many relevant details as possible. Particularly the following:

  • What operating system were you running when the bug appeared?
  • What database platform is your site using?
  • What version of mojoPortal are you running?
  • What version of .NET do you use?
  • What steps are necessary to reproduce the issue? Compare expected results vs actual results.
Please do not report problems with a custom build or custom code in this forum. If you are producing your own build from the source code and have problems or questions, ask in the developer forum.
Subject Started by Total Views Total Replies Last Post
  Problems with skinning (SVN revision 4398) Slaven Brumec 2859 9 11/10/2008 11:32:13 AM
Joe Audette
  No view of the blog item Nux 2788 4 11/10/2008 7:21:44 AM
Nux
  SSL Issues castlesoft 2530 1 11/10/2008 6:37:54 AM
Joe Audette
  Missing table name when deleting pages? tanishaj 2969 2 11/7/2008 12:35:11 PM
tanishaj
  Recover/Reset password behavior dadkind 4890 4 11/5/2008 1:15:28 PM
dadkind
  MemberList long names truncation alabax 2635 1 11/5/2008 7:44:20 AM
Joe Audette
  2.2.2.7 mssql release install bug dbharguess 2547 1 11/1/2008 12:12:43 PM
Joe Audette
  Error when deleting page Slaven Brumec 2897 4 11/1/2008 6:18:57 AM
Joe Audette
  IE specific doesn't work. Nux 3884 5 10/31/2008 7:26:45 AM
Joe Audette
  delete html content module, content of module stays in index. cfrench 2318 1 10/29/2008 1:15:59 PM
Joe Audette
  Survey - list items do not retain their order ldctaylor 2721 9 10/29/2008 8:08:57 AM
ldctaylor
  News module , search function and security settings ldctaylor 2357 4 10/28/2008 9:58:39 AM
ldctaylor
  Gridview onRowupdating agusto 4712 4 10/24/2008 1:56:07 PM
agusto
  Saving module setting isn't working, if Url of page contains special chars like ü McZosch 2242 4 10/24/2008 9:23:44 AM
McZosch
  Show Membership Graph not working in Release 2.2.7.6 McZosch 3289 5 10/24/2008 8:47:28 AM
Joe Audette
  setup Val 3140 3 10/24/2008 7:45:32 AM
Joe Audette
  Using an EmptyFolder/Default.aspx as a target dadkind 2453 1 10/24/2008 7:33:18 AM
Joe Audette
  Clean install with latest version fails with SP mp_UserRoles Fontex 4655 9 10/23/2008 9:50:38 AM
Joe Audette
  Parameters type doesn't match cached parameters. Kravuzz 3143 6 10/21/2008 7:48:39 AM
Joe Audette
  LoadSettings in GalleryImageEdit.aspx mjohn 2863 3 10/21/2008 5:53:47 AM
Joe Audette